John Roeland - Fotograaf

John RoelandMijn naam is John Roeland. Ik ben 39 jaar, getrouwd met Ellen en vader van Sanne, Levi en Tim.

Ik ben van jongs af aan al geïnteresseerd geweest in fotografie. Na een loopbaan van zo'n 15 jaar binnen de ICT heb ik in 2005 besloten om mijn passie te volgen en een studie Fotografie te gaan doen. En om van mijn passie ook mijn beroep te maken, heb ik daarnaast ook de studie Fotografische Vormgeving aan de Fotovakschool in Amsterdam gevolgd. In 2007 ben ik begonnen als freelance fotograaf.

Fotograferen geeft mij energie en doe ik daarom met heel veel plezier. Het is een grote uitdaging om goed te luisteren naar de wensen van mijn klanten en deze vast te leggen op beeld. Mijn werk staat voor kwaliteit en creativiteit. Tijdens de fotoshoots sta ik altijd open voor leuke ideeën, zolang dit niet ten koste gaat van de kwaliteit. Ik vind het belangrijk om open en eerlijk met mijn klanten te werken en doe dit graag in een ongedwongen sfeer waarbij regelmatig een lach te horen zal zijn! Klanten voelen zich snel bij mij thuis en dat brengt een ontspannen sfeer. Dit zie je dan ook terug in de foto's. Geen gemaakte lach, maar ontspannen foto's!

Vanuit mijn werk binnen de ICT heb ik ervaring opgedaan in het maken van websites. Ik vind het leuk om ook op dit vlak mijn creativiteit in te zetten.

Logo SVFN© John Roeland Fotografie Vianen - 2012
Op alle foto´s rust auteursrecht. Kopiëren is verboden, wilt u een foto gebruiken neem dan contact met ons op.